MALATYA / DARENDE - Balaban Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Matematik derslerinde gösterdiği performanslar ve sınıf içi yapılan yarışmalarda başarı gösteren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi. Matematik öğretmenimiz Saniye Refia TOSUN'a ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasını öğrencilerilerizle kutladık. Haftanın amacına uygun olarak kutlayan öğrencilerine yerli malı kullanımının önemini aşılayan Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü dolu dolu kutlandı.

Kas

Başarılı öğretmenlerimiz üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi

Kas

Okulumuzda "Malatya Okuyor" Projesi kapsamında 1 Kasım 2022 tarihi 1. Dersinde tüm sınıflarımızda kitap okuma etkinliği yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Kas

Okulumuzun bahçesinde bulunan ceviz ağaçlarından elde edilen cevizleri kıymetli müdürümüz Mustafa ALTINDEMİR öğrencilerimize ikram etti. Cevizleri dağıtırken bu ağaçların okulumuzda önceden okuyan öğrenciler tarafından dikildiğini hatırlatan müdürümüz ağaç dikmenin, çevreye duyarlı olmanın ve üretken olmanın önemine dikkat çekti.

Eyl

Okulum Temiz projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim alabilmeleri için gerekli tedbirler alındı. Bu kapsamda okul bahçesinden başlamak üzere bütün dikkat çekici alanlara uyarı yazıları yazıldı. Öğrencilerimizin el hijyenini sağlayabilmek için özgün bir tasarımla ayaktan basmalı el dezenfektan standları yapıldı. Bütün duvarlara uyulması gereken kuralları hatırlatan afişler asıldı. Lavabolarda tuvalet kağıdı, kagıt havlu sabun vb. materyaller hazır hale getirildi. Öğrencilerin maskelerini el teması olmadan atabilecekleri ayaktan basmalı çöp kovaları gerekli yerlere yerleştirildi. Tüm bu çalışmalarda emek harcayan vefakar çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunar, sağlıklı günlere kavuşmayı dileriz.

Nis

Değerli öğrencilerimiz. Ebadan gerçekleştirlicek canlı derslerin tarihleri ve saatleri şu şekildedir.

20 Nisan Pazartesi 08:30-09:30 Matematik dersi Saniye R. TOSUN

21 Nisan Salı 09:30-10:30 Türkçe Bahar DURAK

22 Nisan Çarşamba 10:30-11:30 Fen Bilimleri Bilal ADAK

23 Nisan Perşembe 19:30-20:30 İngilizce Büşra CANGÜL

24 Nisan Cuma 08:30-09:30 Din Kültürü ve A.B. Abdullah DAĞ

25 Nisan Cumartesi 09:30-10:30 Matematik Uygulamaları Saniye R. TOSUN

Canlı derslere EBA şifrenizle giriş yaptıktan sonra belirtilen gün ve saatte ekranın sol tarafında bulunan canlı dersler butonuyla ulaşabilirsiniz.